Команда підтримки відновлення та реформ Державного Агентства Відновлення та розвитку інфраструктури України шукає експертів та експерток

03.05.2024

Команда підтримки відновлення та реформ Державного Агентства Відновлення та розвитку інфраструктури України шукає 5 кваліфікованих фахівців і фахівчинь на посади: 

  1. Старший проектний менеджер - Керівник команди (Terms of Reference)
  2. Старший проектний менеджер – Грантові та кредитні програми (Terms of Reference)
  3. Старший проектний менеджер – Міжнародні проекти (Terms of Reference)
  4. Юрист  (Terms of Reference)
  5. Аналітик (Terms of Reference)

Команда підтримки відновлення та реформ допомагає Державному Агентству Відновлення та розвитку інфраструктури України у впровадженні пріоритетних реформ. Команда підтримки відновлення та реформ є частиною програми «Архітектура відновлення та реформ в Україні» (URA)*, запровадженої Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки важливих процесів відновлення та реформ в Україні.

 

Кінцевий термін подання заявок: 23:59 (за Київським часом), 14 травня 2024 року.

Потенційні кандидати мають подати:

  • заповнену аплікаційну форму;
  • угоду про нерозголошення;
  • резюме кандидата;
  • рекомендаційний лист від нещодавнього/поточного керівника (оригінал англійською або українською мовою з перекладом на англійську)
  • контактні дані трьох інших рекомендодавців, які зможуть підтвердити професійний досвід та/або освіту кандидата.

 

Завантажити аплікаційну форму можна за Link угоду про нерозголошення – за Link.

 

Документи необхідно надіслати на електронну пошту agencyvidnovlennia@gmail.com у зазначені вище строки.

 

Усі документи мають бути підготовлені англійською мовою. Кандидати, які подали неповний пакет документів, не розглядатимуться як претенденти на посаду.

 

Проєкт впроваджується за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Багатостороннього Донорського Фонду Стабілізації та Сталого Розвитку України (Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Латвія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, США та Європейський Союз).”

Категорія: 
Останні новини