Офіс відновлення та реформ Кабінету Міністрів України шукає 2 проєктних менеджерів (Багатостороння координаційна платформа донорів для України)

03.01.2024

 

Офіс відновлення та реформ Кабінету Міністрів України – це група українських фахівців (які не є державними службовцями), що фінансується на тимчасовій основі донорами через Програму Українська архітектура відновлення та реформ (URA) і надає цільову технічну підтримку та допомогу Кабінету Міністрів України в розробці і впровадженні пріоритетних реформ.

Використовуючи міжнародну експертизу та широкий галузевий досвід наших фахівців, Офіс надає комплексну підтримку Кабінету Міністрів, супроводжуючи реформи від аналізу проблеми і розробки ідеї та механізму її впровадження до моніторингу ефективності та комунікації змін.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 1206 від 17 листопада 2023 року, на Офіс відновлення та реформ покладено повноваження виконувати функції української частини Секретаріату Багатосторонньої координаційної платформи донорів для України.

Ми шукаємо висококваліфікованих спеціалістів на такі посади:

  • ПРОЄКТНИЙ МЕНЕДЖЕР СЕКРЕТАРІАТУ ПЛАТФОРМИ

  • ПРОЄКТНИЙ МЕНЕДЖЕР (АДВОКАЦІЯ ТА ЗАЛУЧЕННЯ СТЕЙКХОЛДЕРІВ)

 

Проєктні менеджери  надаватимуть підтримку Офісу відновлення та реформ у забезпеченні своєчасного та ефективного виконання функцій української частини Секретаріату Багатосторонньої координаційної платформи донорів для України.

Очікується, що консультаційний контракт розпочне діяти з 29 січня 2024 року, а його загальна тривалість становитиме 6 місяців. Залежно від наявності фінансування, результатів роботи обраного консультанта та конкретних потреб програми URA, консультаційний контракт може бути продовжено. Контракт передбачає повну зайнятість. 

У конкурсі можуть взяти участь лише громадяни України. 

Кандидатам необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму, професійну рекомендацію, резюме, два додаткові контакти рекомендодавців та угоду про нерозголошення на адресу rdo@kmu.gov.ua (у копії листа rdo.teem@gmail.com) до 23:59 (GMT+2) 17 січня 2024 року. 

Усі документи мають бути заповнені англійською мовою. Кандидати, які надіслали неповний пакет документів, не будуть розглядатися у конкурсному відборі. Відібрані кандидати будуть запрошені пройти письмове тестування та співбесіду. 

Детальніше про проєктного менеджера Секретаріату Платформи та проєктного менеджера (адвокація та залучення стейкхолдерів), аплікаційна форма та форма про нерозголошення

___________________________

 Українська архітектура відновлення та реформ (URA) - це комплексна програма технічної допомоги, розроблена ЄБРР спільно з ЄС для підтримки у здійсненні ключових реформ в Україні. Програма фінансується з Мультидонорського рахунку стабілізації та сталого розвитку в Україні (MDA) під управлінням ЄБРР. Учасниками MDA є Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз.

Категорія: 
Останні новини