Офіс відновлення та реформ Кабінету Міністрів України шукає Адміністративного асистента

25.03.2024

 

 

Офіс відновлення та реформ Кабінету Міністрів України (Офіс реформ) – це група українських фахівців (які не є державними службовцями), що фінансується на тимчасовій основі донорами через Програму Українська архітектура відновлення та реформ (URA)* і надає цільову технічну підтримку та допомогу Кабінету Міністрів України в розробці і впровадженні пріоритетних реформ.

Використовуючи міжнародну експертизу та широкий галузевий досвід наших фахівців, Офіс надає комплексну підтримку Кабінету Міністрів, супроводжуючи реформи від аналізу проблеми і розробки ідеї та механізму її впровадження до моніторингу ефективності та комунікації змін.

Ми шукаємо Адміністративного асистента, який допомагатиме Виконавчому директору Офісу відновлення та реформ виконувати повсякденні адміністративні завдання і надаватиме організаційну та матеріально-технічну підтримку команді.

Очікується, що консультаційний контракт розпочне діяти з 1 травня 2024 року, а його загальна тривалість - до серпня 2025 року. Залежно від наявності фінансування, результатів роботи обраного консультанта та конкретних потреб Офісу, консультаційний контракт може бути продовжено. Контракт передбачає повну зайнятість та перебування в Києві.

У конкурсі можуть взяти участь лише громадяни України.

Кандидатам необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму, професійну рекомендацію, резюме,  два додаткові контакти рекомендодавців та угоду про нерозголошення на адресу rdo@kmu.gov.ua (у копії листа rdo.teem@gmail.com) до 23:59 (GMT+2) 8 квітня 2024 року.

Усі документи мають бути заповнені англійською мовою. Кандидати, які надіслали неповний пакет документів, не будуть розглядатися у конкурсному відборі. Відібрані кандидати будуть запрошені пройти письмове тестування та співбесіду.

Детальніше про вакансію, аплікаційна форма та форма про нерозголошення.

 

______________________________________

*  Українська архітектура відновлення та реформ (URA) - це комплексна програма технічної допомоги, розроблена ЄБРР спільно з ЄС для підтримки у здійсненні ключових реформ в Україні. Програма фінансується з Мультидонорського рахунку стабілізації та сталого розвитку в Україні (MDA) під управлінням ЄБРР. Учасниками MDA є Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Латвія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз, найбільший донор.

 

Категорія: 
Останні новини