Оголошується конкурсний відбір до Офісу реформ Кабінету Міністрів України

04.11.2020

Офіс реформ Кабінету міністрів України – це консультативно-дорадчий орган, що допомагає Уряду України у розробці та втіленні пріоритетних для країни реформ. 

Використовуючи міжнародну експертизу та широкий галузевий досвід наших фахівців, Офіс надає комплексну підтримку Кабінету Міністрів, супроводжуючи реформи від аналізу проблеми і розробки ідеї та механізму її впровадження до моніторингу ефективності та комунікації змін. 

Ми шукаємо 7 висококваліфікованих фахівців на наступні посади:

  • Старший проєктний менеджер (Реформа державного управління - Впровадження концепції фахівців з питань реформ, HR експерт);

  • Проєктний менеджер (Реформа державного управління - Реорганізація міністерств та ЦОВВ, юрист);

  • Бізнес-аналітик (Реформа державного управління);

  • Старший проєктний менеджер (Поліпшення бізнес-клімату та реформа трудових відносин);

  • Старший проєктний менеджер (Приватизація та реформа управління держпідприємствами);

  • Проєктний менеджер (Система координації міжнародної технічної допомоги);

  • Комунікаційний менеджер (Людський розвиток).

Вказані фахівці забезпечуватимуть надання адресної технічної підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України та визначеним міністерствам і відомствам.

Співробітники Офісу реформ працюватимуть за консультаційними контрактами. Рівень оплати праці є конкурентним та визначається індивідуально на основі оцінки знань, компетенцій та професійного досвіду кандидата. Співробітники Офісу не є державними службовцями*.

До участі у конкурсному відборі допускаються тільки громадяни України.

Кандидатам необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму, професійну рекомендацію, резюме та два додаткових контакти рекомендодавців на адресу rdo@kmu.gov.ua до 23:59 (GMT+3) 18 листопада 2020 р. 

Усі документи мають бути заповнені англійською мовою. Кандидати, які надіслали неповний пакет документів, не будуть розглядатися у конкурсному відборі.

Посилання на файл з детальним описом посад.

Посилання на аплікаційну форму

 

Приєднуйтесь до команди професіоналів!

* Проєкт фінансується з Багатостороннього Донорського Фонду Стабілізації та Сталого Розвитку України (MDA). Учасниками Фонду є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз, найбільший донор.

Більше інформації про Офіс за посиланням.

 

Категорія: 
Останні новини