Оголошується конкурсний відбір до Офісу реформ Кабінету Міністрів України

25.10.2021

Офіс реформ Кабінету міністрів України – це консультативно-дорадчий орган, що допомагає Уряду України у розробці та втіленні пріоритетних для країни реформ. Використовуючи міжнародну експертизу та широкий галузевий досвід наших фахівців, Офіс надає комплексну підтримку Кабінету Міністрів, супроводжуючи реформи від аналізу проблеми і розробки ідеї та механізму її впровадження до моніторингу ефективності та комунікації змін.

Функції, права та обов'язки Офісу врегульовані постановою Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 768

Ми шукаємо висококваліфікованого фахівця на посаду Виконавчого директора Офісу реформ КМУ.

Виконавчий директор Офісу реформ підпорядковуватиметься Прем’єр-міністру України.

Вказаний фахівець забезпечуватиме надання адресної технічної підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України та визначеним міністерствам і відомствам.

Виконавчий директор Офісу реформ працюватиме за консультаційним контрактом. Рівень оплати праці є конкурентним та визначається індивідуально на основі оцінки знань, компетенцій та професійного досвіду кандидата. Виконавчий директор Офісу не є державним службовцем*.

До участі у конкурсному відборі допускаються тільки громадяни України.

Кандидатам необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму, професійну рекомендацію, резюме та два додаткові контакти рекомендодавців на адресу Liudmyla.Khoptiana@odgersberndtson.com до 23:59 (GMT+3) 14 листопада 2021 р.

Усі документи мають бути заповнені англійською мовою. Кандидати, які надіслали неповний пакет документів, не будуть розглядатися у конкурсному відборі.

Посилання на файл з детальним описом посади (TOR)

Посилання на Аплікаційну форму та Угоду про нерозголошення

Приєднуйтесь до команди професіоналів!

Більше інформації за посиланням.

 

*Офіс реформ КМУ є частиною програми «Українська архітектура реформ», яка фінансується з Багатостороннього Донорського Фонду Стабілізації та Сталого Розвитку України (MDA), що керується ЄБРР. Учасниками Фонду є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз, найбільший донор.

 

Категорія: 
Останні новини