Продовжуємо діалог щодо реформ в Україні: Уряд провів Міжнародну зустріч

20.02.2018

20 лютого відбулась Міжнародна зустріч з питань реформ в Україні, на якій обговорювали ключові результати 2017 року та пріоритетні реформи на 2018 рік.

Захід відбувся за підтримки Офісу реформ та під головуванням Прем'єр-міністра України, за участі Міністра закордонних справ Данії, Голови Верховної Ради України, членів Кабінету Міністрів України, голів дипломатичних представництв, представників міжнародних організацій, бізнесу, експертного середовища та громадських організацій.

За словами Володимира Гройсмана вже в середньостроковій перспективі свої результати дадуть запроваджені Урядом реформи в освіті, системі охорони здоров’я, пенсійній системі, реформа державного управління. На часі – зміни в управлінні державним майном, в процесі залучення інвестицій, в посиленні дерегуляції та децентралізації. Окрема увага – створенню антикорупційного суду.

 

«Те, що ми змінили і змінюємо, дасть можливість отримати нову якість життя», - впевнений Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр наголосив, що Уряд продовжить співпрацю з МВФ, концентруватиме увагу на макростабільності, здійснюватиме плани щодо інвестицій в інфраструктуру та нарощування експорту.

Про важливість широкого діалогу, започаткованого під час минулорічної Лондонської конференції з питань реформ в Україні, про пріоритетні реформи 2018 року, про важливість реформи державного управління, про необхідність проводити консультації з ключовими стейкхолдерами під час прийняття урядових рішень, розробки та впровадження реформ, говорив Міністр Кабінету Міністрів, голова Офісу реформ Кабміну Олександр Саєнко.

«Базові позиції у нас були дуже слабкі, і зараз потрібно впроваджувати наймасштабніші реформи в усіх сферах життя, - сказав Глава Уряду. - Ми будуємо нову Україну».

Останні новини