Приватизація ОПЗ, ОГХК, «Електроважмаш», «Вугільної компанії Краснолиманська» та «Індару» залишається заблокованою – Трубаров

28.01.2019

Приватизація п’яти підприємств – Одеського припортового заводу (ОПЗ), Об’єднаної гірничо-хімічної компанії (ОГХК), заводу «Електроважмаш», вугільної компанії «Краснолиманська», заводу «Індар» -залишається заблокованою, повідомив очільник Фонду держмайна Віталій Трубаров.

«Минулого тижня Шостий апеляційний адміністративний суд, який своїм рішенням міг розблокувати процес затвердження Кабінетом Міністрів інвестиційних радників на ці 5 підприємств великої приватизації, відмовив Фонд державного майна України у задоволенні апеляційної скарги», – написав він на своїй Facebook-сторінці.

Крім того, він підкреслив, що апеляційну скаргу компанії Pericles Global Advisory, яка перемогла в конкурсі на інвестиційного радника Одеського припортового заводу, суд взагалі залишив без розгляду.

«Дивина - дві компанії подали нікчемний позов, з надуманими звинуваченнями, судові засідання пропускають або заявляють відводи суддям, і вже вдруге суд їх підтримує», – зазначив В.Трубаров.

Він також наголосив, що Фонд держмайна має намір подавати касацію.

«Фонд неодмінно подасть касацію, але це додаткові витрати часу, це підприємства, які простоюють і здешевлюються, це працівники, які не отримують зарплати. Це точно не на користь держави, але це відбувається», - зауважив очільник ФДМУ.

Останні новини