Стартувала третя хвиля тренінгів для нових держслужбовців

01.03.2019

Розпочалась третя хвиля тренінгової програми для фахівців з питань реформ, які розпочали працювати в нових директоратах міністерств, Секретаріату Кабміну, Національному агентстві державної служби (НАДС)  та Державному агентстві з питань електронного урядування України.

Інтенсивний курс навчання триватиме протягом 10 днів для майже 300 лідерів змін.

Старший проектний менеджер Офіс реформ Кабінету Міністрів України Кирило Клименко провів семінари для держслужбовців у Києві та Козині. Зокрема, поділився поглядами на етику державної служби - культуру, місію та цінності, а також детально розповів про цілі та завдання реформи державного управління.

«Дискутували про принципи належного врядування, про роль і призначення державного службовця, про те, навіщо потрібні місія та цінності та яка від них користь. На тренінгах нові державні службовці зможуть удосконалити свої знання та випробувати навички у сфері стратегічного планування та аналізу політики. Буде багато практичних кейсів і цікавих завдань від професійної команди тренерів», - додав він.

Програма реалізується в рамках реформи державного управління Національним агентством з питань державної служби та проектом EU 4 PAR за підтримки Офісу реформ Кабінету Міністрів України.

 

Останні новини