«Укрпошта» обрала голову наглядової ради

14.12.2018

Нова наглядова рада Укрпошта 14 грудня провела своє перше засідання і обрала головою Бенуа Плеска /Benoit Pleska (бельгієць, досвідчений менеджер в FMCG і рітейлі, має більше 20 років досвіду роботи на управлінських позиціях та в якості члена і голови правління в міжнародних компаніях в Східній та Західній Європі, а також в Україні).

Заступником голови наглядової ради обрано Олександр Озеран.

Наказ про призначення членів наглядової ради компанії міністр інфраструктури України Володимир Омелян підписав 11 грудня.

Наглядова рада також прийняла рішення про формування відповідних комітетів: 

- з фінансових послуг та комітету з питань аудиту, обидва очолив Якуб Карновскі;
- з питань призначень та визначення винагороди посадовим особам товариства, головою якого обрано Оксану Волчко;

- з цифрової трансформації, головою якого обрано Олександра Озерана;
- з поштової логістики та посилок, головою якого обрано Йона Салювеера.

Нагадаємо, 10 жовтня Кабінет Міністрів України погодив кандидатури незалежних членів та представників держави у наглядовій раді ПАТ «Укрпошта». Незалежними членами наглядової ради компанії були призначені Бенуа Плеска (Бельгія), Йона Салювеер (Естонія), Якуб Карновскі (Польща), Томі Дженсен (Данія), Оксана Волчко (Україна), а представниками держави – Олександр Озеран і Юрій Тустановський. П’ять незалежних членів наглядової ради були відібрані з двадцяти кандидатів-фіналістів. Відбір незалежних членів наглядової ради здійснювала професійна рекрутингова компанія Amrop.

Детальніше читайте на сайті компанії.

Останні новини