За підтримки ЄБРР та ЄС почала працювати інноваційна платформа обміну знаннями та досвідом для державних службовців Reformers Hub

13.04.2021

12 квітня Програма «Українська Архітектура Реформ 2.0» (URA 2.0), що впроваджується ЄБРР у партнерстві з Європейським Союзом, офіційно запустила платформу обміну знаннями і досвідом для державних службовців та експертів державного сектору України – Reformers Hub.

Відкрили онлайн-презентацію платформи Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Вiце-прем'єр-міністр України - Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, Керуючий директор Східної Європи і Кавказу Європейського банку реконструкції та розвитку Маттео Патроне і Заступниця голови Гендиректорату Єврокомісії з питань політики сусідства та розширення Катаріна Матернова.

Представники Уряду підкреслили, що ініціатива Reformers Hub відповідає потребам державної служби та курсу на комплексну цифровізацію державного управління. Завдяки Reformers Hub державні службовці, експерти Офісу реформ Кабміну та команд підтримки реформ міністерств та інших ЦОВВ зможуть системно обмінюватися власними напрацюваннями та шукати спільні рішення поточних проблем у сфері державного управління. Платформа надає можливість для обміну знаннями та досвідом в онлайн-форматі.

За словами керівниці програми «Українська Архітектура Реформ 2.0» Анни Кожем’яченко та менеджера Reformers Hub Андреа Гарайової, учасникам ініціативи надається ексклюзивний та комплексний доступ до різноманітних можливостей навчання і розвитку, зокрема тренінгів, заходів за участі українських та міжнародних експертів, онлайн платформи з функціями соціальної мережі, а також бібліотеки матеріалів на тему державного управління.

Завершився захід тематичною лекцією спеціального гостя - сера Майкла Барбера - керівника відділу впровадження реформ в уряді Тоні Блера, автора книги «Як керувати урядом на користь громадян і для спокою платників податків». Він поділився власним досвідом участі у процесах трансформації урядів різних країн світу і відповів на запитання аудиторії.

Більше інформації про Reformers Hub можна знайти на сторінці платформи: https://reformershub.in.ua

 

Додаткова інформація

«Українська архітектура реформ 2.0» – це комплексна програма технічної допомоги, що впроваджується ЄБРР у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки важливих процесів реформ в Україні. Програма фінансується за рахунок Мультидонорського рахунку стабілізації та сталого розвитку в Україні (MDA), яким керує ЄБРР. Донорами MDA є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз, найбільший донор.

 

Останні новини