Запрошуємо на другу зустріч Women in Leadership Series

15.07.2021

Запрошуємо на другу зустріч Women in Leadership Series, що проводяться платформою Reformers Hub!

Приєднуйтесь 29 липня до розмови з Наталією Алюшиною, яка очолює Національне агентство з питань державної служби України.

Відверто поговоримо про досвід та виклики на шляху лідерства у державному секторі. Як і на попередній зустрічі, у вас буде багато часу, щоб поставити запитання і поспілкуватися зі спікеркою.

Тільки обмежена кількість учасників зможе взяти участь у заході особисто. Реєстрацiя на офлайн-захiд триває до 26 липня або до досягнення максимально можливої кiлькостi учасникiв
в порядку реєстрації за посиланням: https://bit.ly/3wBBk4h.

Учасників, які не мають можливості приєднатися до нас офлайн, запрошуємо реєструватись на онлайн трансляцію в Zoom:
https://zoom.us/meeting/register/tJMldOihrT0rHdK2pSPQ9LIXkvBA_qTdW9AB

Women in Leadership Series - це серія відвертих розмов з впливовими жінками, які представляють державний сектор, бізнес та наукові кола України. Це можливість «заглянути за куліси» їхніх успіхів та відверто поговорити про виклики, з якими стикаються жінки, намагаючись досягти позитивних змін у суспільстві. WLS покликана створити безпечний простір для жінок з державного сектору; простір, що дозволяє ділитися досвідом особистого та професійного розвитку, знайомитись з іншими жінками, які прагнуть змін.

Для того, щоб учасниці та учасники могли спілкуватися вільно та комфортно, на зустрічах WLS не ведеться аудіо- чи відео-запис, а також застосовується правило Chatham House.

Women in Leadership Series організовує платформа Reformers Hub – ініціатива з обміну знаннями та досвідом в межах програми «Українська Архітектура Реформ» (URA). Reformers Hub надає можливість навчатися разом із однодумцями з державного сектору, зміцнюючи спільноту професіоналів, відданих державній службі, обміну досвідом та особистісному зростанню.

«Українська Архітектура Реформ» фінансується за рахунок Мультидонорського рахунку стабілізації та сталого розвитку в Україні (MDA), яким керує ЄБРР. Донорами MDA є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз в якості найбільшого донора.

Останні новини