Донеччина - спільна відповідальність. Візит держслужбовців нової формації на Схід (фото)

01.04.2019

Державні службовці нової формації, державні секретарі, представники директоратів міністерств, разом із міністром Кабінету міністрів України Олександром Саєнко, міністром з питань окупованих територій, виконавчим директором Офісу реформ Кабінету міністрів України Антоном Ященко, проектним менеджером (напрям «Реформа державного управління») Олесею Огризко відвідали Донеччину задля глибшого вивчення проблем та ознайомлення з існуючою ситуацією.

В ході візиту відвідали Центр соціальної реабілітації дітей міста Краматорськ, перевірили процес облаштування контрольно-пропускного пункту «Майорськ» та відновлення зруйнованого житла у Слов’янську, а також провели зустріч з представниками міжнародних організацій.

Сьогодні питання безпеки та соціального захисту громадян на Сході країни залишається одним з головних пріоритетів Уряду. Це питання містить неймовірну кількість складових. Крім суто безпекових, це і мирне розмінування, забезпечення медичними і освітніми послугами, соціальна реабілітація, культурні питання, розвиток економіки та створення робочих місць, відновлення інфраструктурних об’єктів і, в першу чергу - житла для людей, які втратили свої домівки.

Зважаючи на це, реформа державного управління є фундаментом для вирішення проблем і розвитку держави, відходом від старих методів роботи та посиленням діалогу з громадянами.

Категорія: 
Останні новини