Команда підтримки відновлення та реформ при Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України шукає Експерта/ку з адвокації реформ та медіа співпраці

15.03.2024

 

 

 

Команда підтримки відновлення та реформ (КПР) при Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України (Міндовкілля) надає цільову технічну підтримку та допомагає Міндовкілля у розробці та впровадженні пріоритетів відновлення та реформ, заповнюючи прогалини у спроможності розробляти та впроваджувати пріоритетні стратегії та програми реформ, зміцнюючи зв'язки та партнерство між Міндовкілля та відповідною донорською підтримкою.

Експерти КПР допомагають Міндовкілля у забезпеченні координації та взаємодоповнюваності між КПР та іншими відповідними проєктами технічної допомоги.
Ефективна комунікація має першочергове значення для просування позитивних змін у динамічному середовищі пріоритетних екологічних реформ та відновлення довкілля.

Ми шукаємо кваліфікованого експерта з адвокації реформ та медіа співпраці, який відіграватиме важливу роль у формуванні та впровадженні комунікаційних стратегій Міндовкілля та його ініціатив з реформування та відновлення довкілля.

Ключовими пріоритетами реформування Міністерства, відповідно до Плану пріоритетних дій Уряду, є:
● Реформа системи екологічного контролю та оцінки (ОВД та СЕО);
● Реформа зменшення промислового забруднення та моніторингу довкілля;
● Реформа управління відходами;
● Охорона водних ресурсів;
● Реалізація кліматичної політики;
● Реформа надрокористування;
● Реформа державного управління;
● Збереження біорізноманіття.

Ми продовжуємо конкурс на посаду Експерта з адвокації реформ та медіа співпраці. Основними обов'язками та відповідальністю Експерта з адвокації реформ та медіа співпраці будуть:
● Підтримка у розробці та впровадженні стратегічних адвокаційних кампаній для підвищення обізнаності про пріоритетні реформи та ініціативи з відновлення під
керівництвом Міндовкілля.
● Співпраця із зацікавленими сторонами та партнерами для підтримки висвітлення екологічної шкоди, завданої війною, ініціатив з відновлення та пріоритетних реформ.
● Розвивати та підтримувати міцні відносини з національними та міжнародними ЗМІ, сприяти проведенню інтерв'ю, коментарів та прес-брифінгів для посилення висвітлення реформ у сфері захисту довкілля та процесу відновлення.
● Розробка комунікаційних матеріалів, включаючи прес-релізи, публіцистичні статті, мультимедійний контент, та їх розповсюдження через різні платформи, зокрема, веб-
сайти, соціальні мережі тощо.
● Підтримка в організації та координації заходів, забезпечення комунікації та залучення представників ЗМІ для інформаційного висвітлення реформ та ініціатив з відновлення довкілля.

Зацікавлені фахівці запрошуються до подачі заявок. Очікується, що консультаційні контракти розпочнуться у квітні 2024 року та триватимуть 17 місяців. Продовження тривалості контракту залежатиме від наявності фінансування, потреб програми URA та результатів роботи обраного консультанта. Випробувальний термін становить
два місяці.

Потенційні кандидати повинні надіслати повний пакет документів, підготовлений англійською мовою (аплікаційна форма, форма NDA, резюме кандидата та рекомендаційний лист від нещодавнього керівника (оригінал англійською мовою або українською мовою з перекладом на англійську) разом з контактними даними двох інших референтів, які, у разі необхідності, можуть підтвердити професійний та/або освітній рівень кандидата) до 31 березня 2024 року, 23:59 (за київським часом) на електронну адресу: rst.mepr@gmail.com. Кандидати, які подадуть неповний пакет документів, не будуть розглянуті. Кандидати, які пройдуть відбір, будуть запрошені на письмовий тест та співбесіду. З детальним технічним завданням можна ознайомитися за посиланням.

Категорія: 
Останні новини