Оголошення про конкурсний відбір до Проектного офісу відновлення та реформ при Міністерстві фінансів України

12.03.2024

 

Розпочато конкурсний відбір до Проектного офісу відновлення та реформ при Міністерстві фінансів України.

Запрошуємо фахівців взяти участь у відборі на посади у Проектного офісі відновлення та реформ при Міністерстві фінансів України.

Проектний офіс реформ допомагає Міністерству фінансів у здійсненні пріоритетних реформ. Офіс – це частина програми «Архітектура відновлення та реформ в Україні» (URA). URA – це комплексна програма технічної допомоги, запроваджена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки важливих процесів відновлення та реформ в Україні. Програма фінансується Багатостороннім Донорським Фондом Стабілізації та Сталого Розвитку України під управлінням ЄБРР. Учасниками Фонду є Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, США та Європейський Союз, найбільший донор.

Наразі ми розширюємо нашу команду та шукаємо кваліфікованих фахівців на 2 посади:

1. Старшого проектного менеджера за напрямом Покращення процесу Міжнародної співпраці у фінансовій сфері (опис вакансії).

2. Проектного менеджера за напрямом Покращення процесу Міжнародної співпраці у фінансовій сфері (опис вакансії).

Очікуваний старт контракту 8 квітня 2024 року тривалістю до 31 червня 2024 року з можливістю пролонгації в залежності від наявного фінансування та результатів роботи консультанта.

 

Кандидати мають надіслати заповнену аплікаційну форму, зобов`язання про нерозголошення, резюме та професійну рекомендацію (оригінал англійською або українською мовою з перекладом на англійську) разом із контактними даними двох інших рекомендодавців, які у разі потреби зможуть підтвердити професійні здібності та/або освіту кандидата.

Документи потрібно надіслати на адресу mof.rst@reforms.in.ua до 23:59 (за Київським часом) 24 березня 2024 р. Усі документи мають бути заповнені англійською мовою. Кандидати, які надіслали неповний пакет документів (аплікаційна форма, резюме, зобов`язання про нерозголошення та рекомендаційний лист), не будуть розглядатися у конкурсному відборі.

Категорія: 
Останні новини