Джейсон Пеллмар став головою Комітету з призначень

04.02.2019

Головою Комітету з призначень, який здійснює конкурсний відбір керівників та членів наглядових рад для особливо важливих для економіки України державних підприємств, призначено Джейсона Пеллмара, повідомив Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко, який входить до складу Комітету.

Як відомо, Джейсон Пеллмар очолює регіональне представництво IFC - International Finance Corporation в Україні та Білорусі і відповідає за реалізацію інвестиційної програми IFC в Україні у понад 3 мільярди доларів.

Крім того, на засіданні 1 лютого члени Комітету провели співбесіди з найсильнішими кандидатами у незалежні члени наглядової ради ДП Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Також відбулись співбесіди з кандидатами на посади представників держави у наглядовій раді ДП Адміністрація морських портів України.

«Сподіваюсь вже скоро два найбільших підприємства у сфері авіації та портової інфраструктури отримають професійні і незалежні наглядові ради», - наголосив міністр.

Нагадаємо, діяльність Комітету з призначень та комісії з попереднього відбору кандидатів забезпечує Директорат публічної адміністрації Секретаріату Кабінету Міністрів України. Офіс реформ Кабінету Міністрів України супроводжує цей процес і надає всебічну підтримку Секретаріату КМУ.


Ще за темою: 

Приватизація ОПЗ, ОГХК, «Електроважмаш», «Вугільної компанії Краснолиманська» та «Індару» залишається заблокованою – Трубаров

Джейсон Пеллмар став головою Комітету з призначень

«Укренерго» перейшло під управління Мінфіна

Категорія: 
Останні новини