Оголошення про продовження конкурсу на зайняття посад у Команді підтримки відновлення та реформ Міністерства енергетики України

15.04.2024

 

 

Дата початку відбору: 1 квітня 2024 року

Кінцевий термін подачі документів: 29 квітня 2024 року

Команда підтримки відновлення та реформ Міністерства Енергетики України (RST) оголошує конкурсний відбір на посади :

Команда підтримки відновлення та реформ (RST) при Міністерстві енергетики України (Міненерго) - це група українських фахівців (не державних службовців), які фінансуються на тимчасовій основі через програму “Українська архітектура відновлення та реформ” (URA), що надає цільову технічну підтримку та допомагає Міністерству у розробці та впровадженні пріоритетних реформ.

Джерелом фінансування RST є «Мультидонорський рахунок стабілізації та сталого розвитку України», яким управляє Європейський банк реконструкції та розвитку. Вкладниками даного рахунку є Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Латвія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, США та Європейський Союз (найбільший донор).

Подання документів для участі у конкурсі

Документи мають бути підготовлені лише англійською мовою та надіслані в електронному вигляді на електронну адресу  rst.mev@gmail.com не пізніше 23:59, 29 квітня 2024 року.

Пакет документів повинен складатися з заповненої Аплікаційної форми (PAR), Аплікаційної форми (Відновлення), підписаної Заяви про нерозголошення (NDA),(ГІПЕРЛІНК) резюме кандидата та щонайменше одного рекомендаційного листа (детальніше – в описі вакансії). Розглядатимуться лише коректно заповнені документи, надіслані з використанням правильних шаблонів.
Кандидати, відібрані за результатами розгляду документів, будуть запрошені взяти участь у наступному етапі відбору.

Важливо! Участь в конкурсі можуть взяти лише громадяни України. Заявники, які працювали раніше на посадах державної служби, можуть брати участь в конкурсі якщо від дати звільнення з останньої  посади державної служби минуло більше 6 місяців.

Категорія: 
Останні новини