Північноамериканський Давос: У Торонто стартує наймасштабніша конференція, присвячена Україні

26.06.2019

Міжнародна конференція з питань реформ в Україні цього року відбудеться вже втретє. На цей раз 2-4 липня 2019 року у Торонто за участі міністрів закордонних справ Канади та України, Христі Фріланд та Павла Клімкіна. 

Понад 300 представників делегацій високого рівня з ЄС, країн G7, НАТО та інших зацікавлених країн, а також міжнародних організацій, громадянського суспільства та бізнесу, науковців та представників української діаспори зберуться у Канаді, аби сприяння розвитку України. Обговорити прогрес українських реформ, зрозуміти, що заважає їх впровадженню та як вирішити ці та інші питання, визначити пріоритети та бачення українського порядку денного.

Цього року вперше за історію існування Конференція матиме інтерактивний формат - Ukraine House Toronto. Це унікальна платформа, яка стане місцем презентацій для представників бізнесу, інвесторів, інноваційних та креативних індустрій і допоможе акцентувати увагу на динаміці розвитку та потенціалі України.

У межах Ukraine House заплановано низку презентацій від представників українських креативних індустрій, B2B-зустрічі та нетворкінг.

Як зазначає канадська сторона, завданням Конференції є сприяння розвитку України, а ключовими аспектами, які допоможуть цього досягти є: інклюзивність, яка передбачає участь у заході міністрів, парламентарів, представників громадянського суспільства, бізнесу та інших учасників; інтерактивність, яка передбачає обговорення та дебати у рамках модерованих панельних дискусій та глибокий аналіз актуальних тем. А також участь діаспори, що дозволить активній українській громаді Канади зробити свій внесок у роботу Конференції.

З огляду на президентські вибори, що нещодавно закінчилися в Україні, а також на триваючу парламентську передвиборчу кампанію, Міжнародна конференція з питань реформ у Торонто є ідеальним місцем для того, щоб поінформувати міжнародну спільноту про здобутки України, а також окреслити майбутні реформи та українське бачення міжнародного порядку денного. Очікується, що усі дискусії будуть ґрунтуватися на цінностях і принципах демократичної та інклюзивної України, підкріпленої міцними інституціями та довірою до уряду. Також очікується, що Конференція відновить партнерство та взаємодію з українцями, парламентарями та представниками міжнародної спільноти, засновані на більш зрілих відносинах та більш інклюзивному підході.


Іще за темою: 

Третя міжнародна конференція з питань реформ в Україні відбудеться 2-4 липня у Торонто 

«Коперниківський переворот»: про що говорили в перший день Ukraine Reform Conference

Вперше Ukraine Reform Conference відвідав президент України

 

 

Категорія: 
Останні новини