Канада виділила понад $45 млн на реформи в Україні

04.07.2019

Уряд Канади надасть понад $45 мільйонів допомоги Україні, включно з $25 мільйонами на підтримку впровадження інклюзивних та ґендерно-орієнтованих реформ в Україні, повідомляє Міністерство міжнародних справ Канади.

«Канада лишається довгостроковим партнером України. Завдяки тривалому співробітництву в секторі державного врядування та підтримці посилення ґендерної рівності, ми допомагаємо українцям будувати кращу та більш інклюзивну країну», -  зазначив міністр міжнародного розвитку та Міністр у справах жінок і ґендерної рівності Маріам Монсеф.

2 липня представники з 31-ї країни завершили міністерську частину Конференції з питань реформ в Україні в Торонто, Онтаріо. На зустрічі, яку очолили Канада та Україна, були присутні міністри закордонних справ, керівники міжнародних інституцій, парламентарі, представники приватного сектору, громадянського суспільства та аналітичних центрів, а також члени українсько-канадської спільноти.

«Цього тижня ми перебуваємо в Торонто, оскільки рішуче підтримуємо народ України у реалізації його сподівань на майбутнє. Надії українців поділяються людьми в усьому світі. Сьогоднішні дискусії доводять, що разом ми можемо допомогти досягнути необхідних змін задля покращення життя людей в Україні», - додала міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд.


Читайте також: 

Христя Фріланд: Україна за останні 5 років досягла більшого прогресу у реформах, ніж за попередні 20

Вперше Ukraine Reform Conference відвідав президент України

«Коперниківський переворот»: про що говорили в перший день Ukraine Reform Conference​

 

Категорія: 
Останні новини